JEDNOSTAVNA TRANSFORMACIJA PROSTORA

Radialne tende

Automatizirani sistem koncipiran je na način da omogući transformaciju otvorenih prostora, kao što su kafići, restorani, terase, vrtovi i sl. zatvoreni prostor. Zahvaljujući različitim modelima i širokom spektru boja vanjske prostore pretvara u maksimalno funkcionalne sredine.

Dugotrajnost i kvaliteta


Savršen izbor za Vas

Euro ratan vam nudi preporuke za pronalazak adekvatnog rješenja primjenom raznih modela u skladu sa arhitektonskom strukturom prostora koji se oprema. Za zatvaranje mnogo većih prostora, uz osjećaj komfora, koriste se tende kamelija. Mogu se postaviti kao samostojeće, uz otvaranje na obje strane.

Zahvaljujući stabilnoj konstrukciji osnažuje vaše živote, pruža vam zadovoljstvo i komfor. Svojim modernim i jasnim crtama koje posjeduju pergola sistemi poboljšavaju vašu kvalitetu života, svojim komfornim dizajnom daje vam mogućnost najefikasnijeg iskorištavanja vašeg životnog prostora, elegantnim izgledom čini da provedete vrijeme prepuno uživanja.

Aluminijski profili

Svi aluminijski profili korišteni u sistemu proizvedeni su po najvišim prozvodnim normama.

Sistem

Pokretanje sistema osigurava se zajedničkim pokretima nosivih kotača i triger remena koji se nalaze unutar vodilica.

Izolacija

Radi izolacije u sistemu se koriste galvanizirani limovi.

Spojevi na profilima

Svi šarafi na spojevima, matice i nitne izrađeni su od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete.

Plastični dijelovi

Svi plastični dijelovi koji se pored aluminija koriste u sistemu, izrađeni su od visoko kvalitetnog materijala i dizajnirani u skladu sa istim.

Otpornost na klimatske uvjete

Sistem može izdržati nalete vjetra od 100 km/h, te je dizajniran da odoli uticajima kiše, sunca, kao i snijegu debljine 30 cm.

Boja

Premazani su elektrostatičnom bojom u prahu. Provod struje, koji se koristi tokom farbanja, stvara snažnan spoj između aluminija i boje, što omogućava njihovo bolje sjedinjavanje i dugotrajnu upotrebu, te spriječava oštećenja. Proizvodi se farbaju na temperaturi od 200 stupnjeva.

Dobrodošli u Euro Ratan

Provjerite našu bogatu ponudu proizvoda od Ratana i njihovih dodataka. Upoznajte funkcionalnost, kvalitetu i ugodnost naših proizvoda. 

Kontakt informacije

EURO RATAN d.o.o. Namještaj od ratana Izrađen u Hrvatskoj
Matični broj: 2649896 MBS: 130042495 OIB: 08682472824